Kasih DiHati ◕‿◕

Assalammualaikum ,, 
          Page Ni Khas BUad Seseorang Yang Kini Berada Di Hatiku haha .. k kite bg nama dia k :)


~ Amerrizuan Safuan Bin Abu Seman 
~ 15 tahun (Form 3)
~ Sek D SMKDTHO 
~ Poyo , Baik , Jiwang , Chumel 
~ Wajah Yang Dapat Memikat Hatiku
~ Penampilan CooL 
~ Kedekut 

~ Muka Matang Perangai Cam Budak But CUTE 
HEHe .. jangan mara aw .. org gurau2 jer .. sajee .. hehe .. Mengenal Kamu Sayang ,
Membuad Hidupku Terang ,
Menjadi Bintang Yang Bersinaran ,
Membuad Matahari Berpancaran , 


Terima Kasih sudi jadi teman hidup intan buad masa kini .. 
Mungkin intan pernah sakitkan hati kamu , or buad salah kan .. intan mahu Minta Maaf .. 
Terima Kasih sebab dan pun membuad intan senyum selalu .. Kamu selalu cakap ' Sebab itu keje saya ' .. haha .. 


Tidak sia-sia la intan menungu kamu kan .. 
hasilnya ? .. sayang intan kat kamu .. kamu hargai .. terima kasih .. Mungkin intan bkn mcm perempuan lain kan .. yang lemah lembut .. 100% jaga hati kamu .. yang memahami kamu .. Yang boleh buad kamu bahagia .. Yang tidak menyakitkan hati kamu .. 
Intan x mungkin dpt melakukan semuanya dgn sempurna .. But intan cuba tuk melakukannya .. mungkin intan kasar .. :) ..
I'll try to be Great .. 

Even hati ini kau pernah permainkan tapi x pernahku amik peduli apabila ia terasa sakit .. kerana ku hanya peduli apabali ia menyangi kamu .. Bila ku pikir balik .. buad apa diri ini sayangi dirimu sedangkan kamu bahagia ? .. saat itu la aku cuba untuk hapuskan segalanya .. dulu semua tentangmu aku benci .. sebut namamu pun aku rasa muak .. Sebab itu jugala aku ingin mencari yang lain .. mungkin untuk permainkan perasaan mereka semua .. Tapi baruku sedari .. sayangku terhdpmu tidak buleh dihapuskan .. kenanganmu selalu berada di minda aku .. dan ku putus untuk menjadi sahabatmu .. kau membuadku senyum saat itu .. walaupun saat itu juga kau membuad hati ku pedih .. :) .. tapi ku cuba untuk tidak menunjukkannya padamu .. selama kau bahagia bersama yang lain .. selama itula hati aku sakit .. ku hanya berpura-pura bahagia dengan dia .. selepas aku memutus dengan dia .. aku suda tidak mahu mempermainkan mereka semua .. dan ku hanya ingin menjadi sabahatmu mungkin untuk selamanya .. :)

Tetapi sekarang semuanya telah berubah .. kamu menjadi sahabatku .. kamu menjadi kekasihku... kamu menjadi bintangku di waktu malam .. kamu menjadi matahariku di waktu siang .. kamu menjadi tempatku luahkan segalanya .. Kamu menjadi ubat rinduku .. haha .. I feel so happy with you .. but don't ever leave me without a reason dear .. 
Dalam suatu hubungan pasti ada kemarahan , kekecewaan , kegembiraan , kesedihan , sakit hati , cemburu dan ia bole menghacurkan suatu perhubungan .. Dan dalam suatu perhubungan harus ada Kejujuran , Kesetiaan , Paham antara satu sama lain .. Jika hati dirimu sakit jangan lupa untuk memberitahuku .. Jika ku  ada buad silap .. sedarkan la ku .. Jika ada masalah kita berbincangla bersama .. jangan la kita pendam bersama-sama .. kerana ia menyakitkan :) .. 
Hati ini benar-benar Tulus , Ikhlas menyangimu .. Mungkin ku tidak dpt membuktikannya padamu .. Tapi aku cuba .. 


Haa .. nak tengok x gambar dia jup2 .. see down here Omey kan .. Bile tgok gmbr dia .. Pergh rasa susah nak lepaskan dia dari tangan aku .. :) .. saya mungkin tidak mempunyai Pakwe sehencem korang .. tapi saya ada yang comel punya .. 


Okayla itu sahaja yang aku mampu share tuk korang .. haha .. x ley lebih2 .. :P .. He Is Mine .. kalau ada yang merepek tu .. haha faham2 la .. buad donno sudaa .. x sehebat korang .. :) .. Dadaa U All .. Love Yaa'
Sayang Kau Amer'

No comments:

Post a Comment