Wednesday, January 2, 2013

BermulaLah Sekolah !


Assalammualaikum Korang Semua !! 


Okay First Day School ? How was it ? Is it fun ? Or boring ? Me ? Intan dapat 4B and that is prinsip akaun and ekonomi and seni visual . Ya Allah ! Macam mana Intan nak lalui hari-hari peperiksaan ini . Cikgu akaun cakap susah sikit tapi kita akan score kalau dalam kelas kita fokus pada ajaran cikgu . Intan yakin tak yakin je ni duduk dalam kelas tur . Tapi macam mana pun Intan kena yakin dan berusaha . Ya Allah , Hanya padaMu ku mohon pertolongan Ya Allah . Sekarang ni memang no time to play la , time to fokus demi masa depan masing-masing . Ye ! Intan perlu yakin jangan takut dengan apa yang kita nak cuba dan kejar ! FIGHTING ! ^____^

No comments:

Post a Comment